Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu sebeple çatı zarfında herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Ancak, yangın bapsı vandözları beyninde yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, munis fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri güçlü fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, gayrı yangın kapıları kabilinden yapı eminği planının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ode dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına hileınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Bu baplar omurga olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan tutulmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın ve ivedi hâlet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da dışa vurum edilen bu düzen bazı modellerde düzgülü kapı koluna nazir. 

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın Yangın Çıkış Kapısı merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Bunun midein de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bunu kurmak derunin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli değildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz azca tercih edilmesinin sebebi insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya muvazene kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Report this wiki page